Over Secco

Every drink deserves
to be a Secco drink.

#addsecco

Secco heeft zijn oorsprong in het mooie Kaapstad in Zuid Afrika. Secco is een mix van gevriesdroogd fruit i.c.m. kruiden en specerijen die ervoor zorgt dat je op eenvoudige wijze je standaard drankje kunt veranderen in eentje van superieure kwaliteit en presentatie. Net zoals een bartender voor je doet maar dan zonder al die moeite.

Het vriesdrogen is een zeer bewerkelijk en kostbaar proces. Het zorgt er echter voor dat tijdens het drogen de structuur open blijft zodat wanneer het weer in aanraking komt met een drank het eenvoudig al zijn natuurlijke smaken en kleuren kan afgeven aan deze drank. Doordat alle ingrediƫnten ook nog eens met de hand geselecteerd zijn zien ze er ook als garnering helemaal perfect uit. Het oog wil namelijk ook wat! Een perfecte topping voor je Gin&Tonic, softdrink, cocktail, maar natuurlijk ook Hard Seltzer.

Zet je drankje klaar, doe er een zakje Secco in en klaar. Zo simpel is het. En dan ook nog eens topkwaliteit!

Secco wordt exclusief door In Good Spirit B.V. gedistribueerd in de Benelux.
Interesse in Secco Drink Infusions? Neem dan contact met ons op.

The Man behind Secco


Wessel Pieterse

FOUNDER OF TASTELAB AND CREATOR OF SECCO DRINK INFUSIONS

Dit is Wessel Pieterse, voedingswetenschapper en ondernemer die het hart en de drijvende kracht vormt achter de product innovaties van Secco. Wessel behaalde zijn graad in voedselwetenschap aan de universiteit van Stellenbosch in Kaapstad, Zuid Afrika. Na zijn studie werkte hij een aantal jaren voor verschillende retailers en fast food restaurants en ontwikkelde hiervoor voedselconcepten. Daarna heeft hij zijn MBA afgerond aan de UCT Graduate School of Business en ook met succes de richtingen Design Thinking, Strategic Brand Management en Open Innovation aan de ESADE in Barcelona gevolgd. Zijn voorliefde voor voedselinnovatie, productdesign en ondernemerschap inspireerde hem om zijn eigen onderneming te starten vanuit zijn eigen keuken in het charmante zuidelijke deel van Kaapstad. Hij is gemotiveerd om consumenten, door middel van zijn innovaties, te voorzien van smakelijke, voedzame en innovatieve voedsel creaties.

Wij zijn trots om zijn creaties exclusief te mogen aanbieden binnen de Benelux.